Prvý letný

Dnes bol skvelý deň. Začala som sťahovať, bola som na zmrzku a na sushi s mojou maminkou, a domov som šla pešo a pomaly, dýchala vzduch a tešila sa na zmeny. Na chodníku sa niekomu rozsypali špagety a vyzerali ako slnečné lúče, také žlté a rovné, polámané kde do nich stúpila niečia noha.
Už sa neviem dočkať tých pár dní keď budem spať medzi nerozbalenými krabicami, len tak pod dekou lebo môj paplón a vankúše budú na dne jednej z tých krabíc ... keď strávim pol dňa s gumenými rukavicami a handrami a čistiacimi prostriedkami, a večer sa budem vytešovať ako sa všetko pekne ligoce a vonia ... keď sa zbavím krámov ktoré mi už neslúžia a s hrdosťou vyhlásim že nie som závislá na materiálnych veciach, teda aspoň nie veľmi ... keď uložím svoje knihy do poličiek tak aby ich všetky bolo vidno, lebo mám pre ne dostatok miesta ... keď zapálim sviečky, šalviu a vonné tyčinky, pozvem svojich duchov, strážnych anjelov a domových škriatkov do nového hniezda ... a keď príde prvý človek do môjho malého sveta a bude sa tam cítiť príjemne ...
Dovtedy mám ale pred sebou skúšky a tonu učenia, na stole knihu o Feng Shui a čítam článok k aktuálnej téme - s názvom The Pros of Procrastination. V tomto teple sa nedá spať ani koncentrovať, aj čas je nejaký lenivší. Najkratšia noc v roku. Letný slnovrat. Nie a nie prejsť.
Pošlite mi veľa pozitívnej energie. Pre to nové hniezdo a teda aj na tie skúšky. Prajem čarovnú Svätojánsku noc, a veľa šťastia pri hľadaní pokladov ...

3 other thoughts:

Lev bez hrivy 22/6/08 10:27  

Urcite Ti prospeje, ked tu knihu o Feng Shuj zahodis :-)

Lilith 22/6/08 11:09  

Eee nemozem ju zahodit, nie je moja ... a tesim sa na stahovanie a zariadovanie a ta kniha mi to pripomina :-) Chcem predsa dobru energiu v novom hniezde ;-)

Lev bez hrivy 22/6/08 11:25  

OK, tak potom ju vrat majitelovi, urcite sa potesi... :-) ved o tom stahovani sa Ti uz urcite aj sniva, zjavne ho nepotrebujes pripominat. :-)